The Ridiculous Six Review | Sandler does it again..

info

.. Adam Sandler does it again.. helaas wederom in eerder negatieve zin. The Ridiculous Six is de eerste in een reeks van vele Netflix-orginal movies die Netflix met Adam Sandler op de kijker zal loslaten. Velen hoopten dat Sandler, door de verbintenis met Netflix, zijn niveau terug zou opkrikken, back to the roots van zijn eerste films zoals Happy Gilmore en consoorten. Deze films waren ook niet van de bovenste plank, maar waren zeker en vast degelijke komedies. De recente Sandler films zijn vaak keer op keer krak hetzelfde herkauwde materiaal, iets wat steeds meer voor een ranzigere smaak begint te zorgen. Toch is The Ridiculous Six op enkele vlakken toch een vooruitgang/verbetering tegenover andere recente Sandler films te noemen.

The_Ridiculous_6_Official_Poster_JPosters

Opvallend is dat de production values van deze film wel erg hoog liggen. De decors, gevechtsscenes en dergelijke zijn allen van degelijk niveau te noemen. Het is duidelijk dat The Ridiculous Six wel wat mocht kosten van Netflix. Dit is bovendien ook te merken aan de grootse cast. Naast Sandler zijn o.a. ook Luke Wilson, Terry Crews, Steve Buscemi en Jon Lovitz in de film te zien. Een pluim dient ook te gaan naar Taylor Lautner, die in de rol kruipt van een hillbilly met een wel erg grote verstandelijke achterstand. Hij zet deze rol perfect neer en is (naar mijn bescheiden mening) het lichtpunt van deze film. Zijn vertolking zorgt ervoor dat je met regelmaat toch nog eens goed kan lachen (op een positieve manier). Helaas is het merendeel van de gemaakte grappen in de film nogal van de ondermaatse kant. Veelal gaat het om puberale humor die je reeds 1000x elders gezien hebt.

ridiculous-six-ftr

Over het verhaal kan ik kort zijn; dit zit boordevol clichés. Met een speelduur van om en bij de 120 minuten duurt The Ridiculous Six bovendien te lang om echt boeiend te blijven.

M.a.w. niet alles is The Ridiculous Six is kommer en kwel, maar echt aantrekkelijke cinema wordt het zeker ook nooit, zelfs niet voor een komedie. Hiermee zweeft The Ridiculous Six ergens tussen alle Sandler-films in, it’s neither really good or really bad.   

score

The Ridiculous Six is te zien op Netflix 

Advertenties

2 gedachtes over “The Ridiculous Six Review | Sandler does it again..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s