Review Lay’s Winter Edition: Bratwurst Flavour

Chips, wie kan er in godsnaam aan die heerlijk krokante all day round snacks weerstaan?? Mijn vriendin en ik zeggen al jarenlang “nu gaan we minder chips eten, we owe it to ourselves!!”, maar na enkele uitdagende gerichte blikken van chipszakken die smachtend in de winkelrekken op ons zitten te wachten, kunnen we helaas niet anders dan steeds op onze woorden terug te komen. I know I know, we are sooooo weak, maar het is dan ook zo verdomd lekker 😮 . Gelukkig hebben we onze consumptie chips toch al weten terug te schroeven naar enkel in het weekend, het is toch al enige progressie ;). Chips volledig uit ons leven bannen zal er wellicht nooit van komen, naast wafels (ook nog zoiets heerlijks!), zijn chips namelijk mijn echte guilty pleasure voor s’avonds te knabbelen bij het serie- en filmkijken.

511-bratwurst-yellow-l

Vorig weekend zagen we de speciale winter edition ‘Bratwurst flavour‘ in de winkelrekken liggen van de plaatselijke Delhaize. Natuurlijk hebben we hem meteen mee gegraaid en diezelfde avond nog uitgeprobeerd. Naast deze ‘Bratwurst Flavour’ heeft Lay’s nog een andere winter-editie, namelijk de ‘Cheese Fonduedie naar mijn mening véél te fel smaakt. Tenzij u een onverzadigbare kaasliefhebber bent, ben je volgens mij veel beter af met de braadworst editie. Deze smaakt veel minder uitgesproken en smaakt feitelijk een beetje naar een variant met kip die Lay’s tot enkele jaren geleden verkocht.

12313794_10207076330200739_1790490999467866680_n

De smaak van ‘Bratwurst Flavour’ is zeker niet uitzonderlijk lekker te noemen, maar is wel een aangenaam alternatief als je eens iets zoekt buiten de traditionele smaken. Toch is het zeker geen smaak waar je meteen een hele zak van naar binnen wilt werken (maar dat raad ik sowieso al niet aan 😉 ), daarvoor is hij te eentonig te noemen. Regelmatig worden er nieuwe smaken uitgebracht, waarvan velen al even vlug terug verdwijnen dan ze uitgebracht zijn. ‘Bratwurst Flavour’ daarentegen, hoewel niet geweldig, zou wel eens een blijvertje kunnen zijn in de rekken, zij het als special edition die van tijd tot tijd weer opduikt. Laat het u smaken..

Lay’s Winter Edition: Bratwurst Flavour  7.1/10
Heb jij ‘m reeds geproefd? Laat dan zeker iets achter in de comments 

Advertenties

5 gedachtes over “Review Lay’s Winter Edition: Bratwurst Flavour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s