Rick & Morty: De meest knotsgekke (animatie)serie die je ooit hebt gezien!

Believe me whe I say I’ve seen some fucked up tv-series in my life! Rick & Morty is daar ongetwijfeld een van de meest gefreakte en geflipte van, maar dan wel op een positieve manier! Het verhaal draait om een gekke professor op leeftijd met een gigantisch drankprobleem die de meest waanzinnige uitvindingen weet te creëren. Het perfecte slachtoffer om deze uitvindingen op uit te testen is zijn kleinzoon Morty die in de serie als “sidekick” van Rick kan gezien worden.

De serie kan in principe door kinderen bekeken worden, maar zal het best gewaardeerd worden door volwassenen omdat Rick & Morty nogal grof taalgebruik hanteert, alsook veel grappen naar boven haalt die bedoelt zijn voor een overwegend volwassen publiek.

Hieronder enkele sfeerbeelden van de serie om jullie alvast een idee te geven 😉

6f8d8f6f-8166-4df6-89e7-f5ffc827a19e

rick-and-morty-season-1-review_0

R&MEP3_2

In deze animatieserie, die gekenmerkt wordt door een unieke tekenstijl, passeren enorm veel fantasierijke ruimtewezens de revue, de ene nog gekker dan de andere. De grote meerderheid van de serie speelt zich dan ook af in andere dimensies en op andere planeten. De scenario’s kunnen bijna niet getikter bedacht worden. Vandaar ook een oprechte ode aan de makers voor de artistieke inventiviteit die ze hier tentoon weten te spreiden.

Ik kan Rick & Morty dan ook niet anders dan warm aan te bevelen aan mensen die graag eens een goede (animatie)serie kijken. Er zijn ondertussen 2 seizoenen uitgebracht, met een 3e seizoen dat in de steigers staat.

Wie ondertussen nog steeds niet overtuigd is om deze serie een kans te geven, kan hieronder enkele geniale fragmenten van Rick & Morty bekijken 😉

Advertenties

4 gedachtes over “Rick & Morty: De meest knotsgekke (animatie)serie die je ooit hebt gezien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s