K3 zoekt K3 | Wie moet volgens jou de nieuwe K3 worden?

K3 is een fenomeen, zowel in België als in Nederland. Na zoveel jaren vrolijke (kinder)muziek maken houden ze er helaas mee op. Gelukkig laten ze hun nalatenschap na aan een geheel sprankelend nieuwe lichting K3! Na enkele weken het programma te hebben bekeken samen met mijn vriendin kan ik bovendien zeggen dat K3 zoekt K3 eigenlijk best spannend en gewoon vermakelijke televisie is! Als kijker en “fan” van K3 zit je thuis als een gek mee te supporteren “stuur die maar vlug terug naar huis, die’s véél te truttig!” of “jaaaaa dat is ze, die moet het worden!!”. Als kijker wil je dan ook dat de nieuwe K3 minstens even leuk wordt dan de oorspronkelijke (hoewel dat volgens mij niet mogelijk zal worden).

Ik vermoed dat iedereen die gekeken heeft wel zo zijn favorieten zal hebben die uiteindelijk het nieuwe trio zullen vormen van K3. Zo ook bij mijn vriendin en mezelf. Hieronder haal ik alle overgebleven kandidates aan en geef ik kort mijn mening over hen. Daarna geef ik mijn persoonlijke 3 voorkeuren en daarna volgt een top-3 van mijn vriendin.

HANNE 
k3zk3_afl01_hanne_verbruggen_02Hanne ziet er totaal niet fake uit en is ze volgens mij ook helemaal niet. Ze heeft nog niet veel ervaring, maar dat maakt haar net nog meer authentiek. Hierdoor zou ze nog een groter rolmodel kunnen vormen voor de kinderen.

k3zoektk3_afl02_lauren_der_ruyck_002LAUREN
Lauren is een griet die volgens mij eeuwig jong blijft. Zelfs als ze 40 is, zal ze nog steeds een super jonge uitstraling hebben, wat uiterst positief is voor een K3-meisje (hoewel ik het sterk betwijfel of K3 dan nog steeds zal bestaan haha, maar wie weet). Ze lijkt me super spontaan en kan bovendien ook goed dansen. Haar zang twijfel ik echter wat over.

k3zk3_afl01_laura_aussems_02LAURA
Hoewel Laura goed kan zingen, zie ik in haar eigenlijk geen K3-meisje. Ze heeft iets over zich heen waarvan mijn instinct zegt dat zij het niet mag worden.

k3zoektk3_afl04_jindravanschaijk_01JINDRA
Een twijfelgeval. Langs een kant lijkt ze perfect te passen bij K3. Ze heeft een lieve schattige snoet en heeft ook wel wat pit in haar. Toch is er ook bij Jindra iets dat mij wat doet twijfelen. Ik heb zo’n voorgevoel dat ze het iets teveel doet om gewoon beroemd te worden, of dat nu met K3 is of solo.

k3zoektk3_afl04_demimatenahoru_02DEMI
Wat een stem, wat een présence.. Demi is eigenlijk enorm atypisch voor een K3-meisje, maar dat pakt bij haar net zo goed uit. Hierdoor zou ze een extra schwung aan K3 kunnen geven.

k3zoektk3_afl03_marthedepillecyn_001MARTHE
Zij doet mij altijd wat denken aan Maya (Eve Harlow) uit the 100 seizoen 2 haha! Ze kan alles vrij goed, maar blinkt voorlopig nergens echt in uit, maar dat kan nog bijgeschaafd worden. Toch ziet ze er erg K3 uit en is het ook een meisje zonder scrupules.

k3zoektk3_afl02_lisa_michels_002LISA
Bij het typen van dit artikel, vroeg ik mij af wie Lisa nu weer was. Niet echt een goed teken dus. Toch vind ik dat ze erg goed kan zingen, maar ook bij haar ontbreekt er iets dat mij 100% kan overtuigen als K3-meisje.

k3zk3_afl01_klaasje_meijer_02KLAASJE
Als je haar gewoon zo ziet, zie je K3. Zij straalt K3 uit zoals de huidige K3 dat ook doet. Als je dan met momenten ziet dat ze hard twijfelt aan haarzelf en steken laat vallen, twijfel ik toch een beetje of ze de taak aankan.

k3zoektk3_afl03_suzandereus_002SUZAN
Toen we afgelopen vrijdag keken, maakten we nog een grapje tegen elkaar dat Suzan qua grootte als een reuzin boven de rest uit steekt.Onze verbazing was nog groter wanneer in beeld kwam dat Suzan met haar achernaam.. juist ja, De Reus heet haha :). Suzan oogt door haar grootte bovendien wat harkerig, wat jammer is want ze heeft een wondermooie stem en past er qua gezicht ook goed bij.

k3zoektk3_afl02_nora_gharib_001NORA
K3 hoeft niet per se een blanke K3 te zijn, maar je moet er ook niet zomaar wat kleur instoppen om er meer diversiteit in te stoppen. Dat gezegd zijnde, is Nora toch een verademing in de groep. Ze kan goed zingen en beweegt goed. Verder ziet ze er lief uit en ik zie in haar wel een K3-meisje.

MIJN PERSOONLIJKE VOORKEUR VOOR DE NIEUWE K3
Eigenlijk is het best moeilijk om uit de 10 kandidates er slechts 3 te kiezen. Maar goed, hier zijn ze dan ;)!

1) DEMI
Demi is echt atypisch als je aan K3 denkt, een uitstraling vol pit en kattenkwaad. De nieuwe K3 hoeft ook geen regelrechte kopie zijn van de oude K3. In dat opzicht is Demi de perfecte kandidate om de nieuwe K3 een eigen karakter mee te geven, wat ook nodig zal zijn als ze even succesvol willen worden als de “oude” K3. 

2) HANNE 
Hanne straalt schattigheid en authenticiteit uit, twee zaken die in mijn ogen essentieel zijn voor K3. Zij is iemand die haar volledige ziel en hart in K3 zou steken, dat zie je zo. Om die reden moet zij dan ook onderdeel zijn van de nieuwe K3. 

3) MARTHE
De derde plek was voor mij een battle tussen Nora, Klaasje en Marthe. Een erg moeilijke keuze. Een keuze die binnen enkele weken zich ook zal voordoen bij de laatste live-show, wat echt zenuwslopend en hartverscheurend gaat worden. Marthe haalt bij mij de bovenhand omdat ze iemand is die volgens mij nog hard kan groeien in wat ze doet. Ze is volgens mij ook een meisje die zich makkelijk kan aanpassen aan nieuwe situaties en er vervolgens volledig voor gaat. 

DE PERSOONLIJKE VOORKEUR VAN DORIEN VOOR DE NIEUWE K3

1) HANNE
Hanne is voor mij het meest van alle meisjes geschikt om in K3 te gaan. Oké, ze heeft geen ervaring, maar ze moet eigenlijk helemaal niet onderdoen voor de andere meisjes die naar de liveshows mogen. Ze heeft talent, heeft nog veel mogelijkheden om te groeien, is sympathiek en écht, doet het niet enkel voor de faam en spreekt me daarom het meest aan. 

2) LAUREN
Lauren heeft erg veel talent, veel ervaring en heeft de “eeuwige jeugdigheid” ook mee. Ze komt heel zelfverzekerd over, waarschijnlijk ook door de vele jaren ervaring via musicals en Ketnet, maar ze is er niet te pretentieus door. Ze komt ook naturel over. De kinderen zijn ook erg dol op haar, wat natuurlijk een groot pluspunt is.

3) KLAASJE
Klaasje vind ik zelf ook een leuke kandidate. Ik heb even getwijfeld over deze derde plaats. Ik vind Nora ook een zeer geschikte en leuke kandidate, maar ik vind de zangkwaliteit van Klaasje nog net iets beter. Ze zingt heel goed, heeft ook de typische K3 looks en komt lief over.

P.S. Wel jammer dat ze nieuwe meisjes zochten voor de nieuwe K3, waarom eens geen mannen haha? Zou best een leuke verandering kunnen geweest zijn 😀 maar goed, wie willen jullie graag als de nieuwe K3 zien? 

Advertenties

15 gedachtes over “K3 zoekt K3 | Wie moet volgens jou de nieuwe K3 worden?

 1. Ik ben ook enorme fan van Hanne. Echt een beetje de underdog van de wedstrijd. Laura is voor mij echt Kristel 2.0. Die past binnen het concept K3. Jindra zou voor mij nummer drie zijn maar ik denk ook inderdaad dat ze de Josje uit de groep is en dit alleen maar doet voor de beroemdheid. Ik zie haar dit K3 avontuur ook net als Josje maar even volhouden om dan de groep te breken. Ik heb ook zo’n donkerbruin vermoeden dat vanuit de productie ze meer Nederlandse meisjes in de groep willen dan Belgische. Maar dat is mijn idee 😉
  Vind het trouwens een enorm slecht idee dat het publiek mag stemmen in de live shows. Sommige kandidaten zoals Hanne en Nora die heel sterk zijn, zijn ook wel wat stiller en kunnen er zo sneller uit vallen. Om maar te zwijgen van het feit dat er meer Nederlanders dan Belgen zijn die gaan stemmen.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat leuk dat je hierover schrijft, zeker als man haha! Mijn vriend en ik keken ook altijd samen en vinden het ook heel vermakelijk! Sarah die er de laatste aflevering uit gegaan is was een van mijn beste vriendinnen, ik had dus gehoopt dat zij het zou worden, maar helaas… Van de overgebleven meisjes zou ik kiezen voor Hanne, Nora, Klaasje of Lauren… Maar dat is er natuurlijk eentje te veel haha!

  Liked by 1 persoon

  1. haha ja het is moeilijk om er effectief maar 3 te kiezen, maar wie weet hebben ze uiteindelijk hetzelfde probleem en wordt het alsnog een K4 who knows haha ik zie het nog gebeuren! & haha wel ambetant dat je op wordpress je reacties niet kunt bewerken, ik maak soms ook foutjes en die staan daar dan schoon haha 😉

   Like

 3. Leuk artikel! Ik ben een fanatieke volger van dit programma en ben heel benieuwd wie uiteindelijk gaat winnen. Mijn favorieten zijn op dit moment Demi, Hanne, Lauren en Klaasje (ook al is dat er eentje te veel, haha). Verder vind ik Laura ook wel leuk en echt bij K3 passen, maar misschien vind ik dat omdat ze zoveel op Kristel lijkt 😛

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s